O Esteo continúa en dinámica positiva ante o Leis Pontevedra

Instante do partido ante o Leis Pontevedra | Xosé Ferreiro

(Xosé Ferreiro) O Esteo pontés de fútbol sala escalou este sábado á terceira praza tras vencer a un rival directo coma o Leis Pontevedra, que chegara á xogar na Primeira División, por un sufrido 2-1.

Ao descanso marchouse con 1-0, tras un golazo de Héctor pola escadra mediado o período, pero ao pouco da reanudación empataban os pontevedreses cun bo tanto de Cley axustado ao pau.

Foi Troncho faltando sete minutos o que anotaba o 2-1 definitivo que outorgaba os tres puntos aos locais, tras unha boa xogada de equipo e gran pase de Cokito.

Pero este segundo período foi moi trepidante, con dous postes visitantes, dous balóns salvados baixo paus dos locais, asi como alguna que outra ocasión local a porta baleira recuperando o balón co cinco para catro visitante.

O Esteo é terceiro con 26 puntos, os mesmos que ten o segundo Albense. Próxima visita ao complicado Universidade de Valladolid, sexto. Entremedias recibirá, sen Matos que sofriu unha dura entrada, nun partido histórico, ao Burela, na Copa do Rei.

O Esteo: Javichu, Héctor, Matos, Jacobo, Noé – Cokito, Jhony, Troncho, Rober.

Leis Pontevedra: Marco, Nico, Jhony, Cley, Arroyo – Toño, Bárcala, Sancho, Berto, Sani, Saúl.

Goles: 1-0, Héctor (10´). 1-1, Cley (22´), 2-1, Troncho (33´).

Tarxetas: Amarelas a Javichu, Rober, Cley, Arroyo.

Incidencias: Pavillón Municipal de A Fraga. Uns 150 espectadores.

Reserva de entradas para el partido del Racing Club Ferrol frente al CD Tenerife

El Racing Club Ferrol gestionará la reserva de las entradas que el CD Tenerife le ha …